ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді організують грандіозний пікнік у центрі міста (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    40 переглядів
    В Ужгороді відбудеться кулінарний фестиваль з кулінарного мистецтва

    Вже наступного тижня (25-26 серпня) в Ужгороді на площі Поштовій відбудеться IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!».


    Свято стане центральним місцем масових гулянь з нагоди відзначення 21-ї річниці Незалежності України. Програма вже узгоджена у деталях, організатори чекають багато гостей, - зазначили сьогодні на прес-конференції в салат-барі "Олів'є" Олександр Мерявчик, представник Громадської організації «KarpatEvent» та Ігор Кривошеєв, представник івент-агенції «ComedyORG – королі вечірок».

    «Символ нашого фестивалю – бичок на рожні, - розповів Олександр Мерявчик. - Крім того на фестивалі можна буде скуштувати свинину, курячі крильця, кролятину, рибу. Всю продукцію ми шукали у приватних виробників, екологічно чисту».

    На святі готуватимуть смачний угорський гуляш з м’яса сірої корови. Організатори запевняють, що такої смакоти гості свята точно не пробували. Шанувальникам «сучасної» їжі теж повинні вгодити: готуватимуть справжні американські бургери, для цього встановлять необхідне обладнання. Подбали і про тих, хто не визнає м'ясо, окремо діятиме «десертна зона».

    «Ми також забезпечимо на два дні безкоштовну WiFi зону на території фестивалю, - каже Олександр Мерявчик,- світлини зі свята можна буде викладати в реальному часі, також здійснюватиметься он-лайн трансляція свята на сайті».

    За словами Ігоря Кривошеєва, на гостей чекає велика кількість розваг. Вся зона фестивалю буде поділена на дві локаці: перша з грилем та пивом, інша - «Країна дитинства» спеціально для дітей з анімацією, каруселями, конкурсами тощо. М’ясоїди змагатимуться, хто швидше з’їсть бургер, вегетаріанці - хто найшвидше зжує цибулю.

    Та все ж головною подією фестивалю стане конкурс кулінарів (любителів і професіоналів). Журі оцінюватиме учасників у 4 номінаціях (курячі крильця, риба-гриль, корейка на грилі і десерт на грилі). Протягом 2 днів команди готуватимуть ці 4 страви. Критерії, за якими оцінюватимуть творчість кулінарів – ідея страви, її зовнішній вигляд, ступінь і якість просмаження, і головний критерій – смак..
    Також діятиме публічна номінація «Фан-чемпіон». Усі гості матимуть талони для голосування і за їхньою кількістю визначать переможця у цій номінації. Наразі зареєструвалися 5 команд, організатори закликають ужгородців взяти активну участь, адже страви на вогні вміє готувати чи не кожна закарпатська родина.

    Увечері кожного дня, о 19.00 на сцені фестивалю розпочинатиметься концерт. Розважатимуть гостей WITHOUT LIMITS, ПАП Джаз Квартет, Uzhgorod Jazz Band, Гуцул Каліпсо.

    Основними партнерами свята є ТМ «Чернігівське», «Котнар», ТМ "GRILLY", ПАТ «Закарпаттяобленерго». Генеральний інформаційний партнер - Закарпатська ОДТРК - Тиса-1, Тиса-FM. Інтернет-медіа-партнер - Zaholovok.com.ua.

    Організатори запрошують всіх приєднатися «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!» і додають: «Це буде справжній пікнік, але в центрі міста».

    Власне сама прес-конференція заходу стала чудовою підготовкою до Свята їжі на вогні! В салат-барі "Олів'є" підготували смачні страви з м'яса, які на "відмінно" оцінили журналісти.



    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору