ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський "Ощадбанк" знову реєструватиме вкладників - з 1 вересня

    18 квітня 2024 четвер
    54 переглядів

    Із 1 вересня Державний ощадний банк України "Ощадбанк" розпочне черговий етап реєстрації громадян, які втратили свої вклади в колишньому Сбербанку СРСР.

    Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров у середу на засіданні уряду.

    “Із 1 вересня, відповідно до рішення уряду, Ощадбанк розпочинає черговий етап реєстрації громадян, які мають отримати компенсації за втрачені вклади”, - сказав М.Азаров. Він також додав, що до нового додатку реєстру інформацію про себе зможуть подати ті громадяни, які з тих чи інших причин не змогли отримати компенсацію влітку.

    Водночас, глава уряду зазначив, що перший етап виплат Ощадбанк налагодив добре. За його словами, була відпрацьована оптимальна система для актуалізації даних, виплати проведено без черг і затримок для людей.

    Прем'єр-міністр нагадав, що компенсації Ощадбанк буде виплачувати до 25 грудня поточного року. До цього часу їх зможуть отримати і ті громадяни, які зареєструються у вересні.

    “Особливу увагу прошу приділити тим громадянам, які не можуть самостійно пересуватися, і тим випадкам, коли вкладник змінив місце проживання. Люди скаржаться, що виникають ускладнення. Я вимагаю ставитися до нестандартних випадків із граничною увагою. Виключити бюрократичну тяганину і безумовно забезпечити законні права людей”, - наголосив М.Азаров.

    Він також попросив керівництво Ощадбанку, обласних державних адміністрацій та ЗМІ широко поінформувати громадськість про можливості, які створено для отримання громадянами компенсацій за знеціненими вкладами колишнього Сбербанку СРСР.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору