ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кандидат у народні депутати підтримав спортивні змагання

    16 квітня 2024 вівторок
    72 переглядів
    У Мукачівському ліцеї відбувся міжнародний турнір зі стрітболу

    З нагоди Дня Незалежності у Мукачівському ліцеї відбувся відкритий міжнародний турнір зі стрітболу, або, як його ще називають – вуличний баскетбол.



    Серед 19-ти команд-учасниць були команди з Мукачева, Ужгорода, Чопа, Сваляви, Івано-Франківська та Києва. На жаль, не змогли приїхати чотири команди зі Словаччини. Серед команд були і жіночі колективи, а також команди ветеранів.
    Вдало виступила на змаганнях команда Мукачівської міської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». Голова організації Олег Солтик від імені команди висловив щиру подяку кандидату у народні депутати України від 69-го округу (з центром у м. Мукачево) В’ячеславові Шутку, за підтримки якого команда мала змогу виступити на турнірі такого високо рівня. «В’ячеслав Ласлович завжди відкликається на наші прохання по допомогу, – прокоментував Олег, – особливо, що стосується спортивних змагань – чи то футбол, чи баскетбол, чи хортинг. Завдяки його сприянню члени нашої організації успішно виступають на змаганнях усіх рівнів, отримують нагороди та прославляють наше місто».
    Юрій Кравчук

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору