ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У правоохоронній Спартакіаді-2012 перемогу святкувала міліція Закарпаття

    19 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів
    На ужгородському стадіоні "Авангард" відбулася спартакіада

    На ужгородському стадіоні «Авангард» відбулася Спартакіада-2012 Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.


    У комплексних змаганнях з професійно-прикладних олімпійських та неолімпійських видів спорту брали участь команди з усіх правоохоронних структур області. Перемогу виборювали у шести видах змагань: естафета 4х100, змагання волейболістів,турнір з міні-футболу, кульова стрільба, перетягування канату та сімейні старти.

    Відкрив спартакіаду голова обласної організації «Динамо» начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Віктор Русин. У своєму вітальному слові Віктор Павлович привітав усіх учасників та гостей Спартакіади, побажавши «динамівцям» успішних виступів та хороших спортивних результатів.

    Право підняти над стадіоном Державний прапор України було доручено капітану збірної УМВС--торішнього переможця спартакіади майору міліції Андрію Даскалюку. Після чого розпочалися спортивні баталії.

    Боротьба між суперниками була напруженою та безкомпромісною.

    В результаті перше командне місце, як і торік, виборола збірна управління МВС України в Закарпатській області. Другими була УМНС, «брозну» отримала команда податківців.

    Нагороди переможцям та призерам спартакіади вручив начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Віктор Русин.

    CЗГ УМВС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости