ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

42-й спортивний майданчик відкрито в Закарпатській області

    19 квітня 2024 п'ятниця
    15 переглядів

    У неділю, 2 вересня, у селі Невицьке, що на Ужгородщині, відкрито новий спортивний майданчик із штучним покриттям. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь заступник керівника краю Іван Качур, заступник голови Ужгородської райдержадміністрації Володимир Химинець,

    начальник обласного управлінні у справах молоді та спорту Віталій Ерфан, сільський голова та мешканці Невицького.



    Відтепер місцеві дітлахи матимуть де відточувати свою футбольну майстерність - у селі відкрито новий майданчик із штучною травою. Його загальна вартість – близько 360-ти тисяч гривень. Це вже 42-ге спортивне поле, відкрите в рамках програми «Спортивний майданчик», яка діє в області третій рік.
    - Відрадно бачити, що майданчики ніколи не пустують. Дітлахи знаходять час поза школою, заняттями у гуртках поганяти м’яча на спортивному полі. Це радує і додає наснаги далі працювати у напрямку розвитку спортивної інфраструктури, - зазначив Іван Качур.
    Цьогоріч в рамках обласної програми заплановано відкрити ще 18 спортивних майданчиків. 5 з цих полів будуть з акриловим покриттям, що дозволить грати не тільки у футбол, а й у баскетбол, гандбол чи інші командні види спорту.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору