ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Причиною трагічної ДТП у Хусті стала бруківка, - УМВС

    18 квітня 2024 четвер
    18 переглядів

    2 вересня водій автомобіля «Форд», який рухався в бік центру Хуста, не помітив у темряві перешкоду — піддон із тротуарною плиткою - врізався на швидкості в неї.

    Внаслідок аварії 21-річному пасажирові від удару в плитку відірвало обидві ноги в ділянці коліна. Машину затримано на штрафмайданчик, водія притягають до відповідальності.

    Однак, у цій аварії винний не тільки водій. Бруківка, складена на проїжджій частині, залишена там із порушеннями правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць. У зв’язку з цим УМВС в Закарпатській області повідомляє, що ще 30 серпня 2012 року інспектором Хустського відділення ДАІ було складено припис на фірму, яка відповідає за будівельні роботи, з вимогою забрати бруківку з проїжджої частини, щоб не створювати аварійних ситуацій. Також складено протокол на приватного підприємця, який відповідає за ремонтні роботи, за ст. 140 ч. 3 . КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт), що тягне за собою накладення штрафу на громадян від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів господарської діяльності - від сорока до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, - інформували в УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору