ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чого хочуть депутати гірської Воловеччини на Закарпатті?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    21 переглядів

    У четвер, 6 вересня, на Закарпатті відбулось друге пленарне засідання Х сесії Воловецької районної ради VІ скликання.


    У його роботі взяли участь 24 із 30 депутатів районної ради. На сесію були також запрошені голова та перший заступник голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів РДА, начальник Воловецького відділення МДПІ, голова районного суду, прокурор району, начальник Свалявського РВ УМВС України в Закарпатській області з обслуговування Свалявського та Воловецького районів, начальник управління державного казначейства у Воловецькому районі, начальник управління Пенсійного фонду у Воловецькому районі, редактор районної газети “Голос Верховини” та голови сільських і селищних рад.

    У зв’язку з призначенням головою Воловецької районної державної адміністрації Култан Василь Михайлович зачитав заяву про складення повноважень голови Воловецької районної ради.

    Виконуюча обов’язки голови районної ради Полянчич Марія Андріївна привітала Василя Михайловича з призначенням на посаду та щиро подякувала за співпрацю. По другому питанню порядку денного „Про санітарний стан населених пунктів району та шляхи його покращення” інформували начальник відділу житлово-комунального господарства районної державної адміністрації Яремчук М.М., головний державний санітарний лікар Воловецького району Годованець В.В.

    З третього питання порядку денного „Про внесення змін до рішення районної ради від 06.01.2012 №120 «Про районний бюджет на 2012 рік» (зі змінами від 21 лютого 2012р., 4 травня 2012 р., 26 липня 2012р.) виступила заступник начальника фінансового управління Воловецької районної державної адміністрації Гвоздак Оксана Іванівна.

    На пленарному засіданні було затверджено список присяжних Воловецького районного суду Закарпатської області, а також створено тимчасову контрольну комісію районної ради з числа депутатів та фахівців з метою вивчення роботи Воловецького РЕМ з надання послуг населенню та закладам району. Про результати своєї роботи комісія інформуватиме депутатів та жителів району на наступній сесії.

    Прес-служба Воловецької райради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору