ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородській митниці успішно діє принцип "Єдиного офісу"

    20 апреля 2024 суббота
    69 переглядів

    Кілька днів тому, з 1 липня цього року, розпочала свою роботу новостворена Ужгородська митниця. Для забезпечення високої культури обслуговування та викорінення корупції і хабарництва керівництво митної установи наводить порядок у роботі митниці, оновлює колектив професійними та чесними спеціалістами.
    Як відомо, що Президент України нещодавно висловив своє занепокоєння незадовільною роботою митних органів. Він звернувся персонально до кожного керівника митниці і поставив надзвичайно жорсткі вимоги щодо покращення діяльності усіх митних установ. Зокрема, прискорення митного оформлення, прозорість і передбачуваність дій митних установ, партнерський підхід у відношенні митників і учасників зовнішньоекономічної діяльності.

    З цього приводу було проведено нараду серед особового складу Ужгородської митниці, де йшлося про проведення в найближчий час ряд конкретних заходів по запобіганню і боротьби з контрабандою на кордоні. Крім цього, митники повинні забезпечити системний підхід до захисту внутрішнього ринку від контрабандних товарів та підтримки вітчизняних товаровиробників, вирішити питання наповнення держбюджету та створити сприятливі умови для розвитку економіки.

    Як повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі Ужгородської митниці, під час наради також зазначалось, що наразі оформлення суб’єктів ЗЕД здійснюється за принципом “єдиного вікна”, а всі види контролю вантажів на кордоні здійснюються митною та прикордонною службами в “єдиному офісі” на митному посту “Ужгород”. За словами начальника Ужгородської митниці Віктора Гришка, ця процедура значно спростила перевізникам систему проходження оформлення документів та скоротила час проходження митного контролю. До прикладу, якщо в травні було оформлено 4,8 тис. вантажівок, то вже в червні, коли почав діяти “єдиний офіс” – на 1 тисячу вантажівок більше. За місяць тільки через митий пост “Ужгород” на в’їзд-виїзд України оформлено різного виду товарів на загальну суму півмільярда гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Все це прекрасно,але поки що Ужгород далеко гірше працює ніж Чоп,а за В.Березний взагалі нема про що говорити.Настав час митникам дати відповідну техніку,компютери і т.д.в кожнім ряді хай спокійно працює митник,а не один компютер і то ще з 603 на всіх митників.Неговорьте,що немає коштів ,це просто брехня.Крім того час і пограничникам не бігати з одного ряду в інший а працювати-вчіться в Чопських митників і Пограничників,хоч і вони далеко від кращого.Настав час і дипломатичних розмов і впливів на Словацьку сторону-де просто знущаються з наших людей.Пора піднімати питання і відкриття нового переходу в Павлово а також на трьогугольнику між Польщею ,Словакією і Україною.Настав час і відкриття переходу до Румунії в нашому краї,а не користуватись переходом за тисячу кілометрів якщо границя тягнеться великій нашій частині границі.Та і історія знає ,що наші люди йшли в Румунію не через іншу область а в нашім краї.Демократію вказуймо на ділі а не на словах