ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кандидат-"регіонал" Іван Бушко зустрівся із громадами шести сіл Виноградівщини

    25 квітня 2024 четвер
    16 переглядів

    У рамках передвиборчої кампанії кандидат у народні депутати від Партії регіонів по 73-му виборчому округу Іван Бушко зустрічається із виборцями сіл Виноградівського, Берегівського та Іршавського районів.

    Цими днями політик відвідав села Виноградівщини: Чепу, Фанчиково, Чорнотисово, Теково, Підвиноградів та Нове Село. На п’ятницю, 14 вересня, запланована поїздка до сіл Галабор, Бадалово та Варієво Берегівського району. У кожному з населених пунктів, які відвідує, кандидат у депутати зустрічається із громадським активом, вислуховує наболілі питання, а потім вирушає маршрутом, який і зачіпає ті самі проблемні питання.

    Традиційно, виборців непокоїть стан доріг, особливо із наближенням осені та, відповідно, дощів, які розмивають дорогу на окремих ділянках і ускладнюють рух. Так, до Івана Бушка звернулися жителі с. Холмовець Виноградівського району. Тут перед місцевими жителями постала серйозна проблема: у селі відкрили нове кладовище, а дорога до нього грунтова. Коли йдуть дощі, туди неможливо дістатися. Політик запевнив, що посприяє у тому, щоб до села завезли кілька машин щебеню — такий крок принаймні полегшить життя селян. Однак тут ще варто додати, що попри суттєве збільшення надходжень коштів на ремонт доріг із держбюджету у 2012 році, у наступному 2013 ця сума може збільшитися ще у кілька разів. Іван Бушко зауважив: «Згідно із нинішньою схемою розподілу коштів сільські та місцеві ради самі розподіляють виділені кошти та визначають об’єкти, які потребують першочергового ремонту. Тому, не виключено, що наступного року цю ділянку повністю заасфальтують».

    Попри обласні програми, за якими з обласного бюджету виділяють кошти для енергозбереження у бюджетних закладах, це питання у деяких школах та садочках поки не вирішене. Так, у селах Чорнотисово та Нове Село є потреба у модернізації системи опалення у дитсадку, яка перебуває в аварійному стані, та заміні старих дверей у сільській амбулаторії. Іван Бушко пообіцяв посприяти у вирішенні цих питань.

    Із цікавими питаннями звернулися до політика жителі с. Чепа. Тут місцеві господарі мають проблеми із одним підприємством. Справа у тому, що сюди селяни здають на продаж продукти своєї господарської діяльності. Проблема виникла, коли жителі здали огірки, але підприємець не оплатив той товар, який йому здали селяни. Політик запевнив, що це питання можна вирішити. Зокрема він може звернутися із запитом у відповідні органи, які і проконтролюють, наскільки добросовісно підприємець виконує свою роботу.

    Загалом під час зустрічей кожен присутній має можливість висловитися, і, що важливо, він почутий. Іван Бушко намагається допомогти кожному, хто звертається до нього по допомогу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору