ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про статутні засади науково-дослідницької діяльності Міжнародної академії богословських наук в Ужгороді

    23 квітня 2024 вівторок
    25 переглядів
    Міжнародна академія богословських наук в Ужгороді

    3 вересня 2012 року, з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, засновано Міжнародну академію богословських наук як наукову установу в галузі богослов’я.

    Засновниками Міжнародної академії богословських наук виступили Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія та Карпатський університет імені Августина Волошина.

    Рішенням пленуму Академії цього ж дня почесним президентом Академії обрано Блаженнійшого Митрополита Володимира, а її президентом – архімандрита Віктора (Бедь), Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки.

    Наразі вирішуються організаційні питання щодо початку діяльності Академії та розміщення її центрального офіса в місті Києві. На сьогодні згоду на участь у діяльності Міжнародної академії богословських наук дали науковці та представники Православних Церков України, Російської Федерації, Латвії, Чехії, Словаччини, Угорщини, Греції, Грузії.

    Статутні засади організації та науково-дослідної діяльності Академії закріплені у затвердженому Статуті, що надається для ознайомлення широкому загалу науковців.

    Прес-служба УУБА–КаУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору