ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юлія Тимошенко назвала імена своїх головних опонентів

    23 апреля 2024 вторник
    60 переглядів

    Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вчора в ефірі телеканала "1+1" назвала імена своїх головних опонентів на майбутніх парламентських виборах – це Олександр Мороз і Володимир Литвин. Таку думку вона висловила, коментуючи бійку в парламенті і неприйняття документів, потрібних для вступу України у Всесвітню організацію торгівлі. "Не слухайте всі ці дурниці – коли кажуть, що уряд щось вніс спішно, щось не доробив. Коли ви чуєте такі докори, знайте – уряду просто заважають працювати", - сказала глава Кабміну.

    За її словами, "потрібно звикнути до того, що в Україні почалися парламентські вибори. І фракція Мороза, і Литвина, і "Регіони України", і СДПУ(о) є опонентами в тому чи іншому варіанті".

    Вона також висловилася проти того, щоб Президент Віктор Ющенко очолював виборчий список блоку. Вона нагадала, що Глава держави сам сказав, що очолювати список неконституційно. "І він абсолютно правий, і в цьому ми його підтримуємо. Президент повинний стояти над усіма політичними баталіями, Президент – це гарант Конституції", - відзначила Тимошенко.

    На запитання, чи не відмовиться вона від участі в блоці, якщо перше місце в списку буде не за нею, прем'єр відповіла: "Я думаю, що принциповим є єдність команди і перемога на парламентських виборах".

    Глава уряду також повідомила, що має намір найближчим часом відвідати Іран, щоб домовитися про відкриття ще одного джерела постачання газу в Україну. "Наступна моє відрядження буде в Іран. Тому що там, після Росії, найбільші запаси природного газу у світі, - сказала вона. - Ми повинні відкрити ще одне джерело постачання газу в Україну. Власне, це і є диверсифікованість".



    "Вголос"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору