ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До чого приведе «нічна любов» неодруженого духівника?...

    18 квітня 2024 четвер
    20 переглядів

    Що таке любов?... Що таке справжнє кохання?...Що таке тимчасове захоплення?...

    Над цими питаннями рано чи пізно, задумується кожна людина. А над визначенням поняття справжнього кохання вже багато вчених та філософів дискутують не одне століття. Одні кажуть, що це почуття дароване нам Господом, інші, що це «закладено» в мозку людини природою, але як одне так і друге ще не доведено й до нині. Відповіді на ці болючі питання так і залишаються відкритими й на сьогодні.
    Якщо подивитися на життя очима XXI століття, то можна сказати, що є небагацько людей, які свято вірять, що справжнє кохання - це дарунок небес. І цей дарунок кожній людині даний тільки один раз, і на все життя.
    А як про це думають священики, важко сказати.
    Річ у тім, що днями в одному із районів Закарпаття, розпочалися непорозуміння і сварки священика з вірниками через «кохання» духівника до незаміжньої 26 річної пані.
    За словами прихожан, священик, який проводить Службу Божу у церкві їхнього району, частенько ходить опісля 22:00 на «вечірню любов» до їхньої «односільчанки» додому. І це уже триває не один і не два…три …місяці. Про цю «нічну любов» неодруженого сповідника «гуде» майже увесь мікрорайон…
    Більш детальніше про це «нічне кохання» читайте у наступній публікації.
    Історія про любов справді цікава. Тим більше, що священик отримав неабиякий «подарунок» від своєї коханки…Можливо він про це ще й сам не знає. А якщо уже знає…, то довгий час буде від нього позбавлятися…

    Далі буде…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору