ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Михайло Шелевер повідомив правоохоронні органи Тячівського району про підкуп виборців

    24 квітня 2024 середа
    15 переглядів

    Відповідну заяву кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по 72-му мажоритарному округові Михайло Шелевер уже направив до Тячівського районного відділу міліції.
    У документові, поміж іншим, вказано, що «від самого початку виборчого процесу на території Тячівського району спостерігається масовий підкуп виборців від імені кандидатів у народні депутати України по одномандатному виборчому округові №72 Василя Петьовки та Віталія Шелемби». Перший, нагадаємо, балотується до Парламенту від партії «Єдиний центр», а другий є самовисуванцем.
    Політик у своїй заяві перераховує імена окремих жителів Тячівського району, які за різних обставин та у різний проміжок часу займалися підкупом виборців у кількох населених пунктах, що входять до виборчого округу. Мова йде про вчителів, лікарів, безробітних та навіть нелегальних «підприємців», котрі роздавали своїм односельцям по 200 гривень за умови, що ті на виборах 28 жовтня віддадуть свої голоси за згаданих вище кандидатів.
    Михайло Шелевер звернувся до правоохоронців із проханням «перевірити дані, викладені в цій заяві, та розглянути питання про притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності по ст.157 КК України»

    Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору