ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вісім мільйонів українців захворіють на грип-2012

    28 березня 2024 четвер
    15 переглядів

    В епідемічному сезоні 2012—2013 років очікується середній рівень захворюваності на грип та гострі риновірусну інфекцію.

    Як заявив голова Державної санітарно-епідеміологічної служби України Анатолій Пономаренко, поки у СЕС немає підстав стверджувати, що цього року хворих на грип та ГРВІ буде більше, ніж минулого, передають «Українські новини».

    «Середній рівень у нас — 4, 5, 6, до 8 млн осіб щорічно. Ми розраховуємо всі наші дії та плани на середній рівень, у нас немає зараз прогнозу Всесвітньої організації охорони здоровґя чи якихось інших авторитетних інстанцій та інституцій про те, що цифри будуть величезні, що буде пандемія. Такого прогнозу на цей рік ніхто не давав і поки не дає», — зазначив експерт.

    За словами Пономаренка, епідсезон 2011/2012 років в Україні характеризувався помірною інтенсивністю, при цьому за період з жовтня 2011 року по травень 2012 на грип та ГРВІ в Україні захворіло 5,585 млн людей.

    Як повідомляли «Коментарі», раніше Пономаренко заявляв, що в листопаді 2012 року очікується зростання захворюваності на грип та ГРВІ.

    У Міністерстві охорони здоровґя прогнозують, що в епідемічному сезоні 2012—2013 років в Україну прийдуть нові віруси грипу, а також А/Н1N1, більш відомий як «свинячий грип».
    Коментарі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору