ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Менеджери корпорації "Ядзакі" нанесли візит на завод в Ужгороді

    23 квітня 2024 вівторок
    17 переглядів

    Вчора, 3 жовтня, ТОВ “Ядзакі Україна” відзначало дев’яту річницю свого заснування. Цей день співпав з візитом японських високопосадовців корпорації “Ядзакі” на підприємство, а саме: Казухіко Фукукава (Заступник Президента корпорації “Ядзакі”) та Таканобу Фуджіно (Спеціаліст підрозділу управління виробництвом корпорації “Ядзакі”).

    Японське керівництво цікавило КСК виробництво, яке існує тільки на 2 із 140 заводів Ядзакі – “Ядзакі Україна”, що виготовляє продукцію для замовника VW та “Ядзакі Ваєрінг Технолоджіс Словаччина”, що працює з замовником BMW. КСК виробництво – є новітньою технологією у виробництві схемних джгутів, при якій кожна одиниця продукції є унікальною і виготовляється під конкретне замовлення клієнта.

    Топ-менеджери корпорації “Ядзакі” ознайомились з КСК виробництвом та обговорили можливості впровадження його на інших заводах корпорації. Також обговорювались перспективи розвитку ТОВ “Ядзакі Україна”, яке визначено материнською компанією для всіх наступних проектів VW. Зараз компанія приймає участь в тендерах на 5-6 нових проектів від VW.

    В жовтні планується візит ще однієї японської делегації з корпорації “Toyota”, мета якої є також ознайомитися з КСК концепцією, інформує "Час Закарпаття".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору