ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: "Європеєць — слово або цінність"

    19 апреля 2024 пятница
    19 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді розпочав роботу семінар, тема якого «Європеєць — слово або цінність». Незвичність його полягає в тому, що на Україні такого рангу організація проводить подібний захід вперше. Програма Theodor Heuss Kolled — одна із цієї низки проектів, що реалізовуються по всьому світі всесвітньо відомим фондом Роберта Боша. Серед програмних засад цієї організації — розвиток громадянського суспільства, сприяння взаємопорозумінню між народами, підтримка різноманітних проектів у галузі науки та досліджень, здоров’я і гуманітарної допомоги, освіти, суспільства, а також фінансування довготривалих програм. Theodor Heuss Kolled декларує демократичну відповідальність і залучення молоді Центральної та Східної Європи до громадського життя. Учасники ужгородського семінару — студенти-переможці регіональних конкурсів Сербії, Узбекистану, Білорусії, Албанії, Молдови, Польщі, Румунії, Росії, України.

    Як повідомив координатор проекту Ерік Врассе, він та його колеги задоволені теплим прийомом з боку керівництва готелю, а також європейським виглядом нашого міста, яке заслуговує того, аби подібні акції міжнародного класу відбувалися в ньому постійно.

    Проведення цього семінару в Ужгороді стало можливим завдяки перемозі в тендері на проведення цього заходу готелем “Едуард”.

    Інформаційну підтримку проекту на Україні здійснено ГО “Медіа-клуб”, м.Ужгород, голова Людмила Орос.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору