ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Подвійне ДТП на трасі Київ-Чоп — 2 людини загинули, троє у лікарні

    16 квітня 2024 вівторок
    19 переглядів

    ДАІ повідомляє, що 9 жовтня на трасі Київ-Чоп сталося подвійне ДТП, в результаті якого загинули 2 людини, а ще 3 постраждалих були госпіталізовані з важкими тілесними ушкодженнями.

    Повідомляється, що біля села Користь близько четвертої ранку водій автомобіля Mercedes їхав з Рівного до Києва, але не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з автомобілем УАЗ, який їхав в попутному напрямку. Після цього водій автомобіля та пасажири УАЗ вийшли з машини, щоб встановити огорожу місця аварії.

    В цей час водій іншого автомобіля Iveco, який також їхав в попутному напрямку, скоїв наїзд на автомобіль УАЗ і людей, які стояли біля машини. Від потужного удару автомобіль УАЗ вилетів на зустрічну смугу, а потім з'їхав у кювет і врізався в дерево.

    В результаті подвійного ДТП 36-річний пасажир автомобіля УАЗ загинув на місці події, а 40-річний водій був госпіталізований в реанімаційне відділення, але від отриманих травм помер у той же день. Ще два пасажири автомобіля УАЗ досі перебувають у важкому стані в реанімаційному відділенні, а водій автомобіля Iveco був госпіталізований в травматологічне відділення.

    ТОП-місто

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору