ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський обласний театр відкриє новий сезон 18 листопада

    18 квітня 2024 четвер
    19 переглядів

    Свій 67-й театральний сезон Закарпатський обласний український музично-драматичний театр в Ужгороді відкриє виставою "Дорога до раю" (автор — Дмитро Кешеля).

    Колектив Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв з 13 по 19 жовтня 2012 року успішно завершив гастролі у Харкові та Харківській області.

    Глядачі Слобожанщини побачили у виконанні закарпатських митців вистави «Моя чарівна Естер» (автор Хава-Ейзель Валаамова), «Мати-наймичка» за творами Т.Г.Шевченка, «Обережно, жінки!» (автор А.Курейчик) та казку для дітей «Велике Жабеня» (автор Л.Устинов).

    У жовтні–листопаді головний режисер театру, народний артист України Анатолій Філіппов працюватиме над постановкою музичної комедії «Бонджур, мадам Адаріє» за п’єсою Г.Квітки-Основґяненка «Сватання на Гончарівці».

    Заслужений діяч мистецтв України Мирослав Гринишин із Києва у листопаді розпочинає у нашому театрі роботу над постановкою нової вистави «Мавра» за повістю О. Кобилянської «У неділю рано зілля копала».

    Відкриття 67-го театрального сезону відбудеться 18 листопада виставою «Дорога до раю» (автор Д.Кешеля).

    Василь КОБАЛЬ, керівник літературно¬драматичної частини театру,
    газета "Новини Закарпаття"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору