ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ХДПУ самотужки подолає 3-процентний бар’єр?

    18 апреля 2024 четверг
    58 переглядів

    Учора, перебуваючи в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді, лідер Християнсько-демократичної партії України Віталій Журавський запевнив, що на виборах-2006 його партія не буде блокуватися з жодною політичною силою. Про це він заявив на прес-конференції у прес-центрі «Закарпатський вибір-2006».

    «Принаймні таке питання наразі не розглядається», – запевнив Віталій Журавський. На його переконання, ХДПУ трипроцентний бар’єр візьме самостійно.

    На доказ своєї упевненості політик навів приклад, коли 1998 року ХДПУ в Закарпатті набрала 2,5%. З-поміж інших аргументів Віталій Журавський назвав те, що партія, на відміну від багатьох інших, фінансують вітчизняні капіталісти. Щоправда їх імена політик не назвав, мовляв, вони не такі відомі, як Ринат Ахмєтов. Водночас Журавський запевнив, що представники бізнесу не будуть у списках партії. «Одна з проблем нової влади – це не відділення бізнесу від політики», – наголосив він. Натомість християнські демократи їх відділятимуть, бо цього, за словами Віталія Журавського, «від нас вимагає Президент і Європа».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору