ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Рятівник» виборов друге місце в чемпіонаті Ужгорода з футболу серед аматорських команд

    25 квітня 2024 четвер
    18 переглядів

    Завершився чемпіонат Ужгорода з футболу серед аматорських команд. Упродовж року футбольні колективи обласного центру змагалися за перемогу. За результатами 16 ігор володарами кубка стали гравці команди «Радванка». Почесне друге місце посіла команда Територіального управління МНС у Закарпатській області «Рятівник».

    24 жовтня в приміщенні Ужгородського міськвиконкому в урочистій обстановці найкращі команди футболістів вітали міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, його заступник Юрій Бєляков та голова федерації футболу міста Ужгород Віктор Качур. Окрім кубка, переможцям та призерам були вручені грамоти й медалі, а також цінні подарунки.

    Як зауважив голова федерації футболу міста Ужгород Віктор Качур, хоча для команди «Рятівник» - це був перший чемпіонат, але упродовж сезону футболісти показували дуже цікаву, динамічну гру та справжні бійцівські якості. Не менш наполегливо боролись й інші команди – вони проявили себе справді достойними суперниками.

    На врученні нагород також був присутній заступник начальника ТУ МНС у Закарпатській області Богдан Ількович. Він також отримав грамоту від міського голови.

    ТУ МНС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору