ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Від сьогодні в Україні працюватиме місія МВФ

    28 марта 2024 четверг
    59 переглядів

    Місія Міжнародного валютного фонду на чолі з Альбертом Джагером, який є радником і главою місії Європейського Департаменту з питань України, перебуватиме у Києві з 21 липня по 2 серпня. Про це повідомили в представництві МВФ у Києві.Метою візиту місії МВФ є проведення переговорів з українською владою в контексті обговорення Статті IV, передає «УНІАН».

    У повідомленні вказується, що Міжнародний валютний фонд щорічно проводить з країнами-учасницями двосторонні переговори з приводу Статі Угоди Міжнародного валютного фонду. Місія МВФ проводитиме збір економічної і фінансової інформації, проводитиме зустрічі з першими особами держави, під час яких обговорюватиметься економічна політика держави. За наслідками роботи місії буде підготовлений звіт.

    Статті Угоди Міжнародного валютного фонду прийняті 22 липня 1944 року в Бреттон-Вудсе, штат Нью-Хемпшир (США) на Валютно-фінансовій конференції Об’єднаних націй набули чинності 27 грудня 1945 року.

    У статті IV викладені зобов’язання країн-учасниць щодо валютного режиму: зобов’язання держав-членів; валютний режим; нагляд за валютним режимом; паритети валют; окремі валюти на територіях держави-члена.



    Форум

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору