ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Партія регіонів влаштувала в Ужгороді грандіозний концерт

    24 квітня 2024 середа
    68 переглядів
    Концерт-телемарафон «Від стабільності – до добробуту»

    У п’ятницю, 26 жовтня, Закарпатська обласна організація Партії регіонів влаштувала в Ужгороді на площі Поштовій кількагодинний концерт-телемарафон «Від стабільності – до добробуту», присвячений 15-річчю з дня створення Партії регіонів України. На свято до обласного центру з’їхалися гості з усього Закарпаття. Загалом аудиторія святкового дійства тільки за найскромнішими підрахунками перетнула позначку у 5 тисяч чоловік.

    Протягом більш ніж трьохгодинного концерту перед ужгородцями та гостями міста виступили як знані закарпатські виконавці ( такі як Маріанна Сухолова, Мирослава Копинець, Владислав Товтин, студія сучасного танцю «Бліц» та ін.), так і спеціально запрошені Партією регіонів відомі в Україні та за її межами R’n B виконавці Тамерлан та Альона Омаргалієва.
    Ужгородці також взяли участь у телемарафоні разом з іншими містами України, такими як Київ, Луганськ, Сімферополь, Кривий Ріг, Харків, Дніпропетровськ та ін. До закарпатців у прямому телеефірі зі столиці звернулася особисто Таїсія Повалій – народна артистка України, кандидат у народні депутати України, яка нині займає друге місце у передвиборчому списку Партії регіонів. Улюблениця мільйонів українців відзначила, що їй добре відома любов закарпатців до пісні та разом із публікою, яка зібралася на площі Поштовій в Ужгороді, виконала пісню «Рідна мати моя».
    Від імені закарпатців до Таїсії Повалій звернувся член Партії регіонів, представник Закарпатської обласної партійної організації, професор та нині в.о. ректора УжНУ Федір Ващук:
    - Можливо, Закарпаття зараз і не може похвалитися потужним промислово-виробничим комплексом, однак ми горді тим, що нині у нашій невеличкій області діє потужний Регіональний науково-освітній центр та працює більше професорів, ніж в усій сусідній Словаччині, - зазначив у своєму зверненні Федір Ващук. - Для нас це привід для справжньої гордості. Однак на цьому ми не збираємось зупинятися. Серед наших задумів, зокрема і створення на базі Ужгородського національного університету музичної консерваторії і ми б хотіли запропонувати вам, пані Таїсіє, стати почесним її деканом.

    Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору