ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З 1 листопада закарпатці за стаціонарний телефон платитимуть на 10% більше

    19 березня 2024 вівторок
    21 переглядів

    З ініціативою з 1 листопада 2012 року підняти тарифи на 10% виступив найбільший оператор фіксованого зв’язку "Укртелеком", приватизований у 2011 році, і тоді ж добився першого збільшення тарифів.

    Про це йдеться у рішенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації № 308, опублікованному на сайті відомства.
    Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), на засіданні 21 червня 2012 року прийняла рішення про підвищення граничних тарифів на користування основним телефонним апаратом у містах для населення і бюджетних абонентів на 10%: без погодинної оплати — на 2,48 грн, з погодинною — на 2,24 грн.

    В сільській місцевості тарифи для населення на цю послугу також будуть підвищені на 10%: без погодинної оплати — на 1,36 грн без ПДВ, з погодинною оплатою — на 1,18 грн без ПДВ.

    Для небюджетних юросіб у містах вартість користування стаціонарним телефоном зросте на 5%, або на 1,86 грн без погодинної оплати і на 10%, або 3,22 грн — з погодинною оплатою.

    Комісія зазначає, що розраховує на набуття чинності нових тарифів з 1 липня і вже направила своє рішення на реєстрацію в Мін'юст.

    Згідно з повідомленням, з 1 листопада має бути нове підвищення тарифів. При цьому в повідомленні йдеться лише про збільшення тарифів на користування телефоном у сільській місцевості ще на 10%.

    НКРЗІ підкреслює, що одночасно вже на першому етапі зменшується розмір плати за встановлення телефону на 30% - до 70 грн, а для юросіб — на 60%, до 100 грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору