ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Звернення до учасників дорожнього руху з нагоди проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху

    28 березня 2024 четвер
    25 переглядів
    Безпека на дорогах залежить від кожного!

    Шановні учасники дорожнього руху!

    Упродовж 12 - 18 листопада в Україні в рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій із забезпечення безпеки дорожнього руху пройде Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху.

    Україна підтримала ініціативу Організації Об'єднаних Націй і розпочала активну роботу в напрямку підвищення рівня безпеки дорожнього руху. У нашій державі започатковані соціальні проекти, направлені на боротьбу з аварійністю на дорогах, впроваджуються законодавчі механізми, які позитивно впливають на стан безпеки дорожнього руху та дисципліну його учасників.

    Гасло Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху – «Безпека на дорогах залежить від кожного!». Такий лозунг вибраний невипадково, адже світова практика безперечно доводить ефективність саме спільних зусиль як держави, так і громадськості, усіх учасників дорожнього руху у справі гарантування їх безпеки на дорозі. Для того, щоб на наших дорогах настав порядок, кожен учасник дорожнього руху повинен зробити свій внесок. Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безпечної поведінки і повага до них, культура на дорозі, взаємодопомога – головні складові безпечної та комфортної участі в дорожньому русі.

    Ми впевнені: для зміни ситуації на краще необхідні спільні зусилля як органів державної влади, так і громадських організацій, засобів масової інформації, врешті – кожного громадянина. Ми переконані, що саме таким способом досягнемо підвищення правосвідомості кожного учасника дорожнього руху та його відповідального ставлення до безпечної поведінки на дорозі.

    Пам’ятайте – безпека на дорозі залежить від кожного з нас!

    Міністерство МВС України

    Міністерство інфраструктури України

    Укртрансінспекція

    Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Міністерство охорони здоров’я України

    Асоціація безпеки дорожнього руху

    Моторне (транспортне) страхове бюро України

    Всеукраїнська спілка автомобілістів

    Товариство сприяння обороні України

    Управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору