ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У ресторані «Фанфан» з успіхом пройшов День високої кухні

    24 квітня 2024 середа
    15 переглядів

    Восьмого листопада гостям ресторану «Фанфан» було представлено унікальне меню із семи страв, що діяло тільки один день. Цікаво, що склад меню до цього дня тримався у строгому секреті. Ніхто з клієнтів ресторану не міг знати наперед, які страви йому запропонують.

    Незвичайне меню та хороше обслуговування спричинили справжній ажіотаж серед відвідувачів. Під бурхливі оплески шеф-повар виносив страви на розсуд вимогливих клієнтів. Серед запропонований страв були й зовсім екзотичні для ужгородських гурманів, такі як каракатиця на овочевому шатне під лаймовим соусом та філе оленини на шпинатно-картопляній подушці під соусом «Бургиньон». Любителі солодощів в якості десерту могли спробувати торт «Брауні», спечений за класичним американським рецептом.

    «Я отримав колосальне гастрономічне та естетичне задоволення від страв. Все було на дуже високому рівні, у тому числі їхня подача. Також, що мені ще сподобалося, то це гра на акордеоні, яка створювала незабутню атмосферу», – ділиться враженнями відвідувач.

    Ще один постійний гість «Фанфану» так відгукнувся про День високої кухні: «Ми з дружиною сказали дочці, що йдемо не до рест орану, а на роботу. Та коли принесли їй додому трубочки з морозивом, то вона одразу зрозуміла, що ми їй сказали неправду. Тобто навіть дитина впізнає страви, які готуються у цьому ресторані».

    Нагадаємо, що «Фанфан» – перший і наразі єдиний заклад на Закарпатті, який запропонував своїм відвідувачам подібне меню. Ресторан обіцяє започаткувати добру традицію: кожен перший четвер місяця буде оголошено Днем високої кухні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору