ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Цієї ночі обіцяють потужну геомагнітну бурю

    29 березня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    Через гігантський вибух на Сонці землян попереджають про сильні геомагнітні бурі.

    Експерти Космічного агентства НАСА зафіксували гігантський вибух на Сонці, який стався 16 листопада 2012 року. За словами вчених, викид був настільки масштабним, що не помістився навіть в кадр знімку обсерваторії. Зараз величезна кількість сонячної речовини на шаленій швидкості рухається до Землі. Про це інформує Gazeta.ua.

    Як сказано на сайті агентства, спалах супроводжувався розривом сонячного волокна і подвійним викидом корональної маси. Він досягне поверхні землі вже цієї ночі. Фахівці прогнозують одну з найпотужніших геомагнітних бур за всю історію спостережень, передає Space.com.

    Тому всім метеочутливим людям варто заздалегідь потурбуватися про своє здоров'я. Контролюйте свої емоції, не допускайте перевтоми і відмовтеся від алкоголю. Також можливі порушення ТВ-сигналів і мобільного зв'язку.

    До речі, експерти повідомляють, що через цей спалах один із супутників зв'язку вже вийшов з ладу. Нині японський Кодама недоступний через збій у роботі. А японські експерти поширили повідомлення про те, що незабаром може виникнути руйнівний вплив на електрообладнання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору