ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спортивний майданчик з акриловим покриттям облаштовано на Перечинщині

    20 квітня 2024 субота
    32 переглядів
    У Порошково відкрито спортивний майданчик з акриловим покриттям

    У четвер, 22 листопада, у селі Порошково у Перечинському районі відкрито сучасний спортивний майданчик з акриловим покриттям. Церемонію відкриття спортивного поля відвідав і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.


    Спортивний майданчик облаштували на території загальноосвітньої школи селі Порошкова. У школі навчається більше восьми сотень учнів, для багатьох з них заняття спортом – улюблена справа. Так, старшокласник Андрій, котрий вже більше 10 років грає у волейбол, розповідає: раніше доводилося тренуватися та грати на звичайному ґрунтовому полі. Часто через погодні умови ігри доводилося скасовувати, та й травми на нерівному покритті майданчика отримати дуже просто.
    - У нас діти займаються багатьма видами спорту, - каже директор Порошківської ЗОШ Надія Девіцька. – Серед хлопців, звичайно, популярними є футбол, волейбол, багато дівчат займається гімнастикою. Ми дуже чекали на відкриття такого поля, знаю, що тут буде велелюдно і поза уроками фізкультури.
    Ігровий спортивний майданчик з акриловим покриттям дозволяє займатися одразу кількома видами спорту - проводити матчі з футболу, гандболу, баскетболу, волейболу. Для цього закуплений увесь необхідний інвентар (ворота, баскетбольні та волейбольні стійки).
    - Обласна програма «Спортивний майданчик» діє вже третій рік, - розповів Іван Качур. – За цей час в області було відкрито понад 50 міні-полів, 16 – в цьому році. Якщо раніше здебільшого зводили майданчики зі штучною травою, то сьогодні вже робимо акцент на акрилове покриття. Таке поле, звичайно, дорожче, але, водночас, і більш функціональне.
    Вартість ігрового спортивного поля сягає 420 тисяч гривень.


    Антоніна Русин-Мацкаль



    2_0.JPG
    3_0.JPG
    4.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору