ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українка в Юрмалі стала другою, а у Алли Пугачової - першою

    28 марта 2024 четверг
    59 переглядів

    Вчора в Юрмалі завершився конкурс «Нова хвиля - 2005».В останній, четвертий день конкурсу, підводили підсумки. І якщо за балами підрахувати майбутнього переможця було неважко, то вибір від Алли Пугачової залишався таємницею до останнього моменту. Після виступу членів журі на сцену вийшли всі учасники конкурсу та всі члени журі. Для вручення призу від міста Юрмали на сцену запросили мера Юрмали. Вона проголосила володарем призу міста Юрмала учасника конкурсу з Узбекистану Matiin, передає «News.forenet. info».

    П риз глядацьких симпатій за підсумками опитування глядачів в залі «Дзинтарі» та голосування в інтернеті вручала Лайма Вайкуле. Його отримала співачка з Казахстану Макпал. Як відзначила Лайма Вайкуле, Макпал отримає ювелірні прикраси з діамантами від однієї відомої смоленської ювелірної фірми.

    Крім того, абсолютно несподівано Лайма Вайкуле вирішила вручити призи від свого імені. Спершу вона опитала співголов журі, хто з конкурсантів сподобався особисто їм. Ігор Крутий назвав Brandon Stone (Іспанія), а Раймонд Паулс - Udi Habari (Ізраїль). Від себе Лайма приплюсувала вподобану їй Ніно (Грузія), і оголосила, що дає їм по 5 000 для запису світового шлягера.

    Третє місце посіла з результатом 221 бал співачка з Росії Поліна Гагаріна. Диплом і сертифікат на отримання 15 тисяч доларів їй вручив Валерій Меладзе. Друге місце в конкурсі «Нова хвиля 2005» зайняла українка Тіна Кароль (224 бали). Диплом і сертифікат на отримання 25 тисяч доларів їй вручили Ігор Ніколаєв та Леонід Агутін.

    Переможцем конкурсу «Нова хвиля 2005» у Юрмалі став Intars Busulis (Інтарс Бусуліс ), Латвія, з результатом 227 балів. Він отримав сертифікат на 35 тисяч доларів. Алла Пугачова вирішила вручити відразу два призи, обмовившись: «Приз - це одне, життя - це інше». Медаль «Гідному» Пугачова вручила Миколі Демидову з Росії. Крім того, Демідов отримав з рук Примадонни право зняти відеокліп, «щоб обличчя запам’ятали», як висловилася Пугачова.

    А найголовніший свій приз Алла Борисівна приберегла на кінець. Особистий приз на суму 50 тисяч доларів Алла Пугачова вирішила вручити українській співачці Тіні Кароль. Таким чином, другий рік підряд у конкурсі перемагає латиський артист. Минулого року, нагадаємо, перемогла вокальна група «Cosmos». До цього в конкурсі два роки підряд перемагали російські учасники - Анастасія Стоцька (2003 рік) і «Smash» (2002 рік).



    Форум

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору