ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський виробник м'ясо-ковбасних виробів «Світ м’яса» відкрив в Ужгороді новий магазин

    23 квітня 2024 вівторок
    69 переглядів
    Мережа відомого закарпатського виробника розширюється

    Закарпатські ковбаси, шинки, нарізки, делікатеси. При цьому – європейської якості та в просто неперевершеному асортименті. На будь-який смак, але при цьому все – пальчики оближеш. І це не вихваляння, це – констатація факту, й аби переконатися – достатньо спробувати шматочок. Справді – не пошкодуєте!


    140 видів найрізноманітнішої м’ясної продукції – саме такий асортимент м’ясних виробів на будь-який смак та забаганку пропонує сьогодні закарпатський виробник, відомий кількома торговельними марками: «Світ м’яса», «Ковбаси Віталія», «Закарпатські ковбаси».

    Нове потужне виробництво, побудоване в 2011 році в селі Жуково на Мукачівщині, сьогодні насамперед може пишатися тим, що має сучасні потужності, нові лабораторії та щоденний контроль за якістю виробленої продукції. У принципі, останнє – чи не найважливіше, бо всі ми знаємо, як випробувана, здавалося б, продукція час від часу може змінюватися. На цьому ж виробництві такого не може бути, бо тут кожен грам, кожну часточку контролюють надточні ваги та інші технічні пристрої. Тобто забезпечена стабільна якість усієї продукції.

    «Ми вирішили зробити власне закарпатське виробництво, бо в нас є багато якісної, справді екологічно чистої продукції, і просто гріх було б не використовувати її, – розказав «Закарпатці» керівник підприємства Віталій Калиніч. – Крім того, якщо продукцію завозити з-за меж області, то вона автоматично дорожчає в ціні. Ми ж пішли іншим шляхом, щоб довести, що вироблене тут, на місці, з місцевої сировини, може бути якісним та ще й конкурентоспроможним. У принципі, з огляду на те, що люди вже високо оцінили нашу продукцію, постійно її купують, – можемо говорити, що нам це вдалося».

    Сьогодні торговельна марка «Світ м’яса» пропонує надзвичайно великий вибір м'ясо-ковбасних виробів: сосиски, сардельки, ковбаси варені, напівкопчені, сиров'ялені, сирокопчені. А ще – шинки, копченості тощо. Тільки варено-копчених ковбасних виробів «Свят м’яса» пропонує сьогодні чимало: «Баварська», «Закарпатська», «Московська», «Зерниста» – для тих, хто звик до традиційних смакот; а для любителів цікавого й оригінального, приміром, салямі «Горіхова», бастурма елітна, половецька, палички до пива «Депутатські», філе янтарне, широкий асортимент рулетів, приготованих за домашньою закарпатською рецептурою.

    Широкий асортимент і напівфабрикатів: фарш курячий та свинячий, курячі крильця, стегенця й філе, корейка, свинина на підбір, набір для холодцю – тільки готувати. Або ж кілька хвилин на гарячій пательні – і ковбаски «Шашличні», «Мюнхенські» чи «Пікантні» перетворяться на ароматну та поживну вечерю. Крім того, якщо вам захотілося десь на природі відпочити, а часу на маринування м’яса немає – теж заходьте до мережі магазинів «Світ м’яса» – тут і реберця «Гриль пікнік», і стейк «З корейки в маринаді», і шашлик, приготований за домашніми та іншими оригінальними рецептами – будь-кому можна догодити.

    Домашній смак! Висока якість!

    Сьогодні нашу продукцію можна придбати у магазинах кількох міст області. Так, у Мукачеві вироби торговельної марки «Світ м’яса» можна придбати за адресами: вул. Духновича, 3, Генерала Петрова, 33Б, Миру, 10, Космонавта Бєляєва, 4. В Ужгороді наші магазини знаходяться на вул. Корятовича, 18, а також на вул. Бородіна, б/н. У
    Берегові – за адресою Площа Героїв,1.



    2.JPG
    4.JPG
    5.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А генетично модифіковану сою для "делікатесів" де купують ?