ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сила, яка об'єднує бізнес міста Ужгорода відкрита до співпраці та діалогу

    23 квітня 2024 вівторок
    63 переглядів
    В Ужгороді відбулося робоче засідання організації роботодавців

    6 грудня відбулося робоче засідання неурядової організації - Організації роботодавців міста Ужгорода, участь у якому взяли керівники провідних підприємств обласного центру, такі як ЗАТ «Ужгородська швейна фабрика», ПАТ «Машзавод ТИСА», ТОВ «Автоспортсервіс «СІНТ»,

    ТДВ «Патент», ВАТ «Ужгородський Турбогаз», ВАТ «Закарпатавтотранс», ТОВ Завод «Конвектор», ТОВ «Гроклін-Карпати», ДП «Юридична компанія Колегіум», запрошені – виконавчий директор обласного об’єднання Організації роботодавців п. Думнич М.В. та директор міського центру зайнятості п. Олексіюк С.М.



    Голова Організації роботодавців міста Ужгорода, директор ТДВ «Патент» Іван Ключевський вручив свідоцтва членам організації, поінформував присутніх про роботу IX з’їзду Федерації роботодавців України, який відбувся 27 листопада ц.р. в м. Київ, озвучив основні завдання, які визначені Федерацією роботодавців України як пріоритетні, розповів про діяльність Організації роботодавців міста Ужгорода та наголосив на необхідності й надалі продовжувати роботу для вирішення спільних проблем працедавців міста.
    На засіданні було розглянуто основні положення нового Закону України «Про організації роботодавців, їх об'єднання, права і гарантії їх діяльності», зміни до законодавства про зайнятість, які набувають чинності з 1 січня 2013 року та надано пропозиції щодо вдосконалення Податкового кодексу України, створення єдиного реєстру роботодавців.
    Роботодавці міста Ужгорода взяли активну участь в обговоренні питань порядку денного засідання, висловлювали власні зауваження щодо зменшення тиску правоохоронних і контролюючих органів на бізнес як одне із основних завдань для влади, наголошували на важливості результативного діалогу та демократичної форми управління за схемою: народ — роботодавці — влада, як методів вирішення існуючих проблем.
    Директор Ужгородського міського центру зайнятості п. Олексіюк С.М. презентував послуги служби зайнятості для роботодавців, зокрема, підбір персоналу, професійне навчання і підготовку кадрів на замовлення роботодавців, сприяння працевлаштуванню молоді.
    Учасники зустрічі відзначили, що співпраця, довіра та координація зусиль у вирішенні проблем розвитку малого і середнього бізнесу, трудової міграції, створення нових робочих місць є шляхом до успіху. Сила, яка об'єднує бізнес міста Ужгорода відкрита до співпраці та діалогу з владою, запрошує нових членів — керівників підприємств Закарпаття до партнерства та участі у роботі Організації роботодавців міста Ужгорода заради досягнення дієвих результатів.

    Довідково: на світовому рівні Міжнародна організація роботодавців, яку очолює Брентон Уілтон, є потужною впливовою силою, яка об'єднує 128 національних союзів та конфедерацій, вирішує глобальні проблеми бізнесу та представляє інтереси роботодавців на високому міжнародному рівні у сфері соціально-трудових відносин.


    Прес-служба Організації роботодавців міста Ужгорода



    2_1.jpg
    3_1.jpg
    4_1.jpg
    5_1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору