ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Всеукраїнська семінар-нарада регіональних директорів фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" проходить на Закарпатті

    19 квітня 2024 п'ятниця
    33 переглядів
    На Всеукраїнській семінар-нараді регіональних директорів

    У ній беруть участь 47 осіб, серед яких 20 обласних директорів, 10 заступників, а також спеціалісти центрів фізичного здоров’я населення.

    З 12 по 14 грудня в смт Чинадієво на території туристичної бази «Водограй» проходить Всеукраїнська семінар-нарада регіональних директорів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У ній беруть участь 47 осіб, серед яких 20 обласних директорів, 10 заступників, а також спеціалісти центрів фізичного здоров’я населення.

    Нараду проводив Директор Всеукраїнського центру Петро Мартин. Також був присутній начальник управління у справах молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, який привітав учасників наради та поділився планами розбудови спортивної інфраструктури в області.
    Організатором проведення заходу виступила директор Закарпатського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Оксана Мошкола.
    Представники центру з усієї країни зібралися для того, аби підбити підсумки своєї роботи у 2012 році. Учасники розглянули ряд питань, які стосувалися проведених у поточному році заходів і їх результатів та планів на прийдешній 2013 рік.
    В Україні сьогодні працюють 265 центрів, яких 18 відкрили у 2012 році. Зусиллями їх співробітників у регіонах країни було проведено чимало фізкультурно-оздоровчих заходів у місцях масового відпочинку українців. Серед них: «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, Всеукраїнські масові спортивні заходи серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги», Спортивно масові заходи «Школа плавання», «Спортивна зима», Всеукраїнська велосипедна естафета «Спорт для всіх - єднає Україну!» та чимало інших.
    Відрадно, що по-європейськи не забувають у центрі здоров’я про людей похилого віку. Так, у жовтні «Спорт для всіх» провів 274 заходи по всій Україні у рамках Всеукраїнського спортивного заходу «Спорт для всіх – радість життя», метою якого є привернути увагу громадськості до потреб людей похилого віку у плані їх рухової активності, яка є запорукою здоров'я та довголіття. У них взяли участь 4366 учасники.
    У 2013 р. Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» планує провести низку нових заходів. Наприклад, «День спорту» — з метою пропаганди різних видів спорту, «Спорт для всіх в парках та скверах» — з метою створення доступних умов для організації активного відпочинку населення. Крім того, у планах також є створення каталогу програм та проектів формування здоров’я засобами фізичної культури, організація довідково-інформаційного телефонного центру, видання посібника «Рекомендації з проектування та будівництва відкритих площинних фізкультурно – спортивних споруд».
    За підсумками 2012 року центрами фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було проведено 11492 заходів та залучено 1 323 105 учасників.

    Прес-служба ЗОЦФЗН "Спорт для всіх"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору