ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У суботу ужгородці безкоштовно смакуватимуть каву

    24 квітня 2024 середа
    17 переглядів

    У суботу, 22 грудня, в Ужгороді відбудеться перша кавова екскурсія містом.

    Як повідомляє Турінформ, новий туристичний шлях був розроблений студенткою другого курсу кафедри туризму УжНУ Діаною Хаща.

    Екскурсія триватиме дві години. Всі охочі зможуть ознайомитися з цікавими рецептами приготування кави, історією виникнення на Закарпатті, традицію пиття кави. Відвідувачі дегустуватимуть цей чуловий напій..

    Атракція розпочинається у суботу, 22 грудня, о 8.00 від кав’ярні Меделін (пл. Корятовича).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    У Празі, але і у деяких інших містах Європи мож упити "пудвішену" каву. Я не тямлю імени того чоловіка, но ун десь у 30-і роки минулого століття попав у Неаполь де жив у великій нужді. Були дні, коли ун і хліба ся не міг досота ся наїсти. Но майбульше го мучило овто, же у повітрі стояв непорівнянний аромат свіжозвареної кави а він .... але Господь був до нього милостивий і через много-много году ун став заможнім чоловіком. І коли він ішов у кав'ярню, то часто "підвішував" каву для неімущого (тобто платив анонімно за каву для когось). Один из чехів, який з цим зіштовхнувся подорожуючи Італією привіз цю звичку у Прагу і ош підете містом на Град можете таку каву упити у господі U zavěšenýho kafe. Але не зловживайте тим - пак завісьте кавиль і дакому.