ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи будуть закарпатці на "Карпатському вернісажі" в Івано-Франківську?

    24 апреля 2024 среда
    35 переглядів

    До участі у фестивалі «Карпатський вернісаж» можна зголошуватись до 25 серпня
    До участі у фестивалі народного прикладного мистецтва «Карпатський вернісаж», який відбудеться у вересні в Івано-Франківську, можна зголошуватись до 25 серпня.

    На сьогодні учасниками фестивалю вже стали представники спілок народних майстрів Івано-Франківської, Київської, Луганської, Одеської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької областей, повідомили в Раді з туризму Карпатського регіону.

    Організатори вже на цьому етапі висловлюють вдячність за фінансове сприяння в підготовці фестивалю ВАТ «Прикарпаттяобленерго», туристичному комплексу «Буковель», «ПриватБанку», фінансовій компанії «Декра» та керівництву заводу з виробництва пластикових труб «Пластпайп», які одними з перших висловили свою готовність підтримати благородну ідею відродження народних промислів та збереження національної самобутності регіону.

    На сьогодні, 12 серпня, фестиваль нараховує близько 30 партнерів, які представляють засоби масової інформації, заклади культури, освіти, туристичної інфраструктури регіону.



    Фестиваль "Карпатський вернісаж" відбудеться 10-11 вересня. Його мета – популяризація народних традицій та культури регіону, представлення таких ремесел як різьба по дереву, ткацтво, вишивка, писанкарство, ковальство, гончарство, лозоплетіння, твори художнього мистецтва, ліжникарство та інші.

    Детальну інформацію про умови участі та можливості співорганізації фестивалю можна дізнатися в офісі виконавчої дирекції Ради з туризму Карпатського регіону: вул. Грушевського, 21, офіс 655, м. Івано-Франківськ, 76004, тел. (0342) 55-18-56, e-mail: [email protected], www.tourism-carpathian.com.ua.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору