ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді на кордоні затримали 4,5 тонни брендових одягу та взуття

    20 квітня 2024 субота
    82 переглядів
    Чопська митниця припинила спробу незаконного ввезення контрабанди

    Працівники Чопської митниці та співробітники Служби безпеки України припинили спробу незаконного ввезення до України більше ніж 7000 предметів одягу, взуття й аксесуарів провідних світових виробників.

    Серед виявленого одяг від «Dior», «Valentino», «Calvin Klein» та «Armani», взуття від «Moschino» та «Prada», жіночі сумки від «Stefanel» та «Bracciallini», а також парфуми, білизна і капелюшки відомих будинків моди.

    Згідно з документами, поданими інспекторам митного поста «Ужгород» Чопської митниці до митного оформлення, водій вантажного автомобіля «Рено Магнум» віз зі Словаччини до України міжнародні поштові відправлення.

    Однак, на митному посту автомобіль вже чекали працівники митниці і представники Служби безпеки України. Згідно з інформацією Головного відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, у цьому вантажному автомобілі незаконно ввозилися на територію нашої країни промислові товари на значну суму.

    Особи, які у «додаток» до поштових відправлень намагалися ввезти нелегальний товар, ймовірно, розраховували на спрощення митних процедур для цієї категорії вантажу і бездоганну репутацію фірми. Коли інспектори митниці спільно з офіцерами спецслужби розпочали огляд вантажного автомобіля у напівпричепі, окрім задекларованих міжнародних поштових відправлень, виявили 360 коробок, які не значилися у жодних супровідних документах. У них до України нелегально подорожували товари понад 100 провідних світових виробників. Чоловічі костюми від «Valentino», вироби зі шкіри та сукні від «Dior», куртки від «Calvin Klein», трикотаж від «Sonia Rikiel», чоловіче та жіноче взуття від «Moschino» і «Prada», сорочки «Pierre Balmain», жіночі сумки від «Stefanel» та «Bracciallini», дорогі парфуми, жіноча білизна, краватки тощо.

    Загалом, інспектори Чопської митниці нарахували понад 7 тисяч предметів одягу взуття та аксесуарів загальною вагою 4500 кг. Наразі завершується опис товарів і вирішується питання про складання протоколу про порушення митних правил, повідомили в прес-службі Чопської митниці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору