ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець вже 41 рік працює на лісництві

    19 квітня 2024 п'ятниця
    14 переглядів

    Георгій Вербовський вже 41 рік працює над розвитком Кам’яницького лісництва.

    Георгій Вербовський є прикладом наполегливості й працьовитості, високого професіоналізму, сумлінності й відповідальності за свою роботу.

    У 1972 році він закінчив Сторожинецький лісовий технікум. Потім була робота на посадах від лісничого до головного лісничого в Ужгородському лісгоспі. З 2006 року і дотепер – лісничий Кам’яницького лісництва.

    В лісництві на належному рівні ведеться робота з охорони лісу від пожеж та самовільних вирубок. Під його керівництвом створюються лісові культури бука з участю технічно-цінних та швидкоростучих хвойних і листяних дерев дугласії, модрини європейської, сосни чорної, липи, карії, каштанів, ясена звичайного, кленів та інших. На базі Кам’яницькогокого лісництва успішно працює учнівське шкільне лісництво, яке з року в рік займає призові місця в обласних і Всеукраїнських зльотах шкільних лісництв

    На території лісництва, влаштовано три навчально-пізнавальні стежки: «До Невицького замку», «Рослини індикатори типів лісу», «Червонокнижні види рослин», створено дендрарій, в якому налічується 162 екземпляри цінних деревних і чагарникових порід.

    У 2012 році в ур. «Плевний Потік» побудовано 1 км нової лісової дороги.

    Колектив Ужгородського лісгоспу вітає Георгія Деонізієвича Вербовського з 60-річним ювілеєм, який він святкуватиме 6 лютого.

    Нехай людська шана, глибока повага і надалі збагачують Вас невичерпною енергією та новою силою. Від щирого серця висловлюємо Вам безмежну вдячність й пошану за Вашу невтомну та благородну працю.

    Бажаємо, щоб добробут та щастя наповнили Вашу оселю, міцного здоров’я, благополуччя та Божого благословення Вам і Вашій родині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору