ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чопські прикордонники затримали чотирьох чоловіків

    23 квітня 2024 вівторок
    27 переглядів

    Протягом останніх днів прикордонники Чопського загону припинили чергові спроби незаконного перетину державного кордону. Цього разу всі у пунктах пропуску на угорському кордоні.

    Двоє чоловіків, вихідців з Африки, які їхали рейсовим автобусом «Київ-Відень», пред’явили прикордонному наряду паспорти громадян Франції. Проте у ході технічного дослідження закордонних паспортів охоронці кордону з’ясували, що вони є повністю підроблені. Як повідомили самі мандрівники, до України вони прибули з метою навчання в українських вузах, але згодом вирішили пошукати кращого життя у Франції. Виготовити ж паспорти їм допомогли невідомі по 1250 євро за кожний.
    Ще у двох випадках вартовими кордону було затримано громадянина України, який намагався перетнути кордон за чужим паспортом, а також чоловіка, що у відділі прикордонної служби «Чоп» подав на паспортний контроль підроблений паспорт громадянина Ізраїлю.
    На всіх затриманих правопорушників було складено адміністративно-процесуальні документи за спробу незаконного перетину державного кордону. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

    Прес-служба Чопського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору