ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В пункті пропуску «Тиса» вилучено «БМВ» та «Ауді»

    23 квітня 2024 вівторок
    20 переглядів

    Днями на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув легковий автомобіль BMW X5 словацької реєстрації. Керував ним за дорученням громадянин Республіки Молдова,

    який слідував з Угорщини до України. Але під час проходження водієм всіх необхідних процедур для перетину державного рубежу, у вартових кордону виникли сумніви щодо автомобіля, яким рухався молдованин та документів, що надавали йому право керувати даним авто. Таким чином, прикордонниками було ініційовано проведення повної ідентифікації транспортного засобу спільно з представниками митниці.
    В результаті проведення заходів направлених на встановлення законності переміщення через державний кордон України вказаного транспортного засобу було встановлено, що доручення на право керування автомобілем BMW X5 словацької реєстрації є підробленим.
    Даний транспортний засіб вилучено, сума оцінки наразі встановлюється.
    Ще одне авто – «Ауді А6» (1996 р.в.) під керуванням громадянина Молдови, також далі українсько-угорського кордону не потрапило. Прикордонники того ж таки відділу «Тиса» проявили прискіпливу увагу до транспортного засобу, що слідував до України і за результатами перевірки було встановлено, що автомобіль експлуатували з підробленим номером кузова.
    «Ауді» вилучили та оцінили на суму трохи більше 16000 гривень.

    Прес-служба Чопського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору