ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородських студентів запрошують на стажування в Європейський інвестиційний банк

    23 квітня 2024 вівторок
    16 переглядів

    Європейський інвестиційний банк шукає талановитих закарпатців, які хочуть посприяти економічному і соціальному прогресу країн Східного партнерства.

    Європейський інвестиційний банк пропонує випускникам з країн Східного партнерства отримати досвід роботи, взявши участь у новій програмі стажувань.

    Ціль програми - запропонувати успішним кандидатам можливість вдосконалити їхні навички та отримати досвід роботи у міжнародному, мультикультурному середовищі.

    Вакансія відкрита для студентів з країн Східного партнерства (Азербайджан – за умови підписання угоди з банком, Вірменія, Грузія, Молдова та Україна), а також для випускників університетів із будь-якої з вищезазначених країн.

    Щоб подати заявку кандидат повинен бути випускником, або навчатися на останньому курсі ВНЗ. Успішні апліканти будуть зараховані на навчальну програму (продовжать опановувати магістерський курс), і, також отримають досвід роботи.

    Європейський інвестиційний банк шукає талановитих молодих особистостей, які бажають зробити свій внесок у вдосконалення життя інших людей, сприяючи економічному і соціальному прогресу країн Східного партнерства. Програма розшукує кандидатів, які спеціалізуються у сферах суміжних до міжнародного інвестування і банківського розвитку: фінанси (проектне фінансування, фінансування малих та середніх підприємств, аналіз кредитів та ризиків), економіка (мікро/макроекономіка, розвиток, статистика, аналіз ринку праці), а також навколишнє середовище, інженерія (порти, дороги, енергія, і т.д.), чи міське планування.

    Кандидати повинні відповідати наступним критеріям:

    - бути громадянином країни Східного партнерства;
    - бути випускником або навчатись на останньому курсі в університеті країн Східного партнерства;
    - володіти англійською та/чи французькою мовами. Знання інших Східноєвропейських мов буде розглядатися як перевага;
    - демонструвати здатність проводити аналітичну роботу, працювати як частина команди;
    - певний досвід роботи буде розцінений як перевага (переважно не більше, ніж два роки).

    Всі стажери отримуватимуть місячну стипендію, страхування, та витрати на відрядження. Стажери самостійно оплачують власні витрати на житло.

    Кожний успішний кандидат повинен провести від трьох до дванадцяти місяців у штаб-квартирі в Люксембурзі, чи в одному з інших офісів.

    Пропозиція стажування доступна через EIB Jobs page. Зацікавлені кандидати повинні заповнити заявку он-лайн на сайті. Період подачі заявок з 28 січня до 28 лютого 2013 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору