ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді звучали вірші різними мовами

    25 квітня 2024 четвер
    62 переглядів
    Літературний вечір пройшов на "ура"

    Сьогодні в одному із місцевих закладів відбувся вечір літературних читань. Захід організувала міжнародна молодіжна організація «AIESEC».
    «Плани створити подібне свято існували уже давно, тому дуже рада, що сьогодні нам вдалося втілити свої ідеї у життя, - каже Вікторія Лутак віце-президент організації «AIESEC» в Ужгороді. – Приємно, що публіка сприйняла продикламовані вірші позитивно. Завдяки цьому у залі була по домашньому затишна атмосфера. Можливо, не для кожного з відвідувачів вечора всі вірші були зрозумілими, через мовний бар’єр. Проте аудиторія була зацікавлена, адже мистецтво завжди об’єднує».
    На багатокультурному вечорі прозвучали вірші литовською, чеською, португальською, німецькою та російською мовами. Не обійшлося і без україномовної чуттєвої прози від ужгородської авторки – Вікторії Максимової. Дівчина також виконала декілька пісень під акомпанемент гітариста гурту "ВолюмКонтрол".
    Окрім того, бразилійка Лара вчила публіку танцювати самбу. Та вивчати елементи гарячого танцю погодилися не всі. Чоловіча частина аудиторії залишилася спостерігати за дійством збоку.
    Цього разу волонтери із різних країн приїхали в Ужгород у рамках проекту «Професійне майбутнє». Тут іноземці працювали у школах: проводили заняття спрямовані на профорієнтацію школярів.
    Найближчим часом члени організації «AIESEC» планують провести тренінг «Форум кар’єри». Захід буде спрямований на допомогу у пошуках роботи випускникам університетів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору