ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Земельна реформа на Закарпатті: як це відбувається на практиці

    28 березня 2024 четвер
    55 переглядів

    У понеділок, 4 березня, об 11.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: "Земельна реформа на Закарпатті: як це відбувається на практиці».

    Запрошені:
    Попович Мафтей Васильович – перший заступник начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області;
    Рогульська Ганна Андріївна – начальник відділу Державного земельного кадастру Головного управління Держземагентства у Закарпатській області.

    У суботу, 9 березня, в Україні відзначатимуть День землевпорядника. Напередодні свого професійного свята фахівці вирішили поспілкуватися з журналістами. На зустрічі мова буде йти про нові правила реєстрації земельних ділянок, функціонування Національної кадастрової системи, публічної кадастрової карти та зворотного зв’язку з власниками земельних ділянок, зокрема для виправлення неточностей у Національній кадастровій системі та успішного завершення проекту Світового банку «Видача державних актів на право власності на землю у сільській місцевості та розвиток системи кадастру». Звісно, журналісти матимуть можливість поставити й свої запитання.

    Зустріч відбудеться у прес-центрі «Закарпатської Правди» за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна, 16/1. Запрошуємо представників усіх ЗМІ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору