ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Страхопуди з Закарпатського УДАРУ

    24 квітня 2024 середа
    89 переглядів
    Іван Погоріляк

    Якщо вголос назвав прізвище кандидата в депутати біля дільниці – ти майже злочинець, так вважають УДАРівці.

    Цієї неділі я був у своїх родичів в селі Оріховиця. Зупинився в центрі села , бо побачив там брата від якого і дізнався, що тут проходять вибори депутатів до обласної ради. На моє запитання хто є в списках брат назвав декілька прізвищ, серед яких було і прізвище Олександра Антала. Майже шість років тому ми з Олександром були в Народній партії і я зателефонував йому, запитавши як справи.Він повідомив, що якщо маю час, то за декілька хвилин він буде в Оріховиці, бо саме туди їде.

    Я вирішив його дочекатися, і про це повідомив сину по мобільному телефоні, бо затримувався в селі. При цьому я дійсно сказав, що чекаю на зустріч з Анталом. Під час розмови по телефону з сином, до мене підійшов і поздоровався за руку мій колишній однокласник, але я йому навіть нічого не відповів, бо продовжував говорити по мобілці.

    Поряд стояли молоді люди, як потім виявилося, що це представники від партії УДАР, і, сприйняли назване мною в голос прізвище кандидата в депутати, як агітацію. Вони настояли щоб міліція зафіксувала це як кримінальний злочин.

    Так для мене декілька хвилин перетворилося в маже годинний спектакль, де відбиралися пояснення, писались заяви… А коли я просто розмовляв із родичами, мене, без моєї згоди знімали на відеокамеру особи, які відмовилися представитися хто вони є.

    Для себе зробив, що при нагоді, а ще й при «правильних» свідках УДАРівці можуть нас зробити злочинцями. Як кажуть у народі: "У страху очі великі"

    Іван Погоріляк,

    Член Національної спілки журналістів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору