ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Свято-Успенському жіночому монастирі с. Домбоки – нова настоятелька!

    25 квітня 2024 четвер
    53 переглядів

    Відповідно до рішення Священного Синоду Української Православної Церкви, що відбувся 15 березня 2013 року у синодальному залі резиденції Предстоятеля УПЦ у

    Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, настоятелькою Свято-Успенському жіночому монастирі с. Домбоки Мукачівського району стала насельниця монастиря – монахиня Єкатерина (Іванчо).

    Ж У Р Н А Л № 28

    У засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира –

    СЛУХАЛИ:

    Рапорт Преосвященного архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора про призначення на посаду настоятельки Свято-Успенського жіночого монастиря Мукачівської єпархії Української Православної Церкви (с. Домбоки Мукачівського району Закарпатської області) монахині Єкатерини (Іванчо) з возведенням в сан ігумені та возложенням наперсного хреста за посадою.

    УХВАЛИЛИ:

    Призначити на посаду настоятельки Свято-Успенського жіночого монастиря Мукачівської єпархії Української Православної Церкви (с. Домбоки Мукачівського району Закарпатської області) монахиню Єкатерину (Іванчо) з возведенням в сан ігумені та возложенням наперсного хреста за посадою.

    orthodox

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору