ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За кілька годин інспектори патрульної служби розшукали викрадене авто

    19 квітня 2024 п'ятниця
    54 переглядів

    Працівники патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції «по гарячими слідами» знайшли викрадену автівку. Щоправда, машина на той час перебувала за кілька кілометрів від помешкання потерпілого і була в несправному стані.

    Зранку до чергової частини міського відділу надійшло повідомлення від 61-річного пенсіонера, який повідомив, що з його гаражу, який знаходиться біля будинку, зникла машина. Олександр, тримаючи автомобіль у гаражі під вікнами свого помешкання, навіть подумати не міг, що його автівка ВАЗ 2102 згодом стане здобиччю крадіїв. Ну, по-перше, автомобіль 1982 року випуску. На таких, як стверджує чоловік, сьогодні мало хто їздить. А по-друге, роками мукачівець тримав свого «жигуля» в гаражі і жодної спроби викрасти його залізного коня не було.
    Того ж дня дільничні інспектори, патрульні, оперативники відпрацьовували місто Мукачево і район. Подворовий обхід дав свої результати. Під час спілкування з місцевими мешканцями працівники патрульної служби дізналися, що схожу автівку бачили у кущах на узбіччі грунтової дороги, поблизу заводу у смт.Кольчино Мукачівського району. Сержанти патрульної служби міськвідділу Михайло Продан та Петро Завадяк одразу вирушили перевірити інформацію. Цього разу покази місцевих селян підтвердились. Обабіч дороги, у закинутих чагарниках була схована машина жовтого кольору, саме та, яку розшукували правоохоронці.
    На місце знахідки одразу прибула слідчо-оперативна група, яка зафіксувала, що в автомобілі пошкоджений замок запалювання та задня фара стоп-сигналу. Наразі автомобіль повернутий власнику, а зловмисників, які викрали автомобіль і заховали в кущах, розшукують правоохоронці.
    Дану подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за част. 1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

    Наталія Машіко
    Мукачівський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору