ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Місцеві бюджети Берегівщини отримали понад 1,3 млн. грн. податку

    19 квітня 2024 п'ятниця
    23 переглядів

    З початку року. Це у 2 рази більше, ніж за відповідний період минулого 2012 року.

    В Берегівському районі працюють на спрощеній системі оподаткування 1909 суб’єктів господарювання, з яких 1737 фізичні та 172 юридичні особи. Першу групу платників єдиного податку обрали 441 підприємець, третю -209 підприємців, найактивніше працюють фізичні особи-підприємці на другій групі – 1087. На четвертій групі єдинщиків здійснюють свою діяльність 172 юридичні особи.

    Наразі у Берегівській ОДПІ суб’єкти господарювання не обрали нововведені п’яту та шосту групи платників єдиного податку.

    Нагадуємо, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця. Тобто, строк сплати авансових внесків платниками єдиного податку І та ІІ груп за березень 2013 року закінчується 20 березня. Сплата єдиного податку здійснюється за місцем податкової адреси такого платника.

    Платники єдиного податку цих груп можуть сплатити єдиний податок авансовим внеском за весь звітний період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року (п.295.1 ст.295 Податкового кодексу України).

    За матеріалами Берегівської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости