ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді напередодні сесії засідала президія Закарпатської облради

    25 квітня 2024 четвер
    12 переглядів

    Президія розглянула проект порядку денного та регламент роботи 13-ої сесії облради, що відбудеться завтра, 21 березня.

    Сьогодні, 20 березня, відбулося засідання президії обласної ради. У роботі засідання взяли участь члени президії – голови постійних депутатських комісій обласної ради та уповноважені представники депутатських фракцій, а також керівники відповідних управлінь ОДА. Вони розглянули проект порядку денного та регламент роботи 13-ої сесії облради.

    Схваливши його в цілому, присутні підтримали окремі пропозиції щодо внесення на пленарне засідання додатково, ініційованих облдержадміністрацією та депутатами облради ряд проектів рішень. Серед них: про внесення змін до Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» на 2013- 2016 роки», про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в області на 2012 – 2016 роки та ін. Також на сесії буде розглянуто ряд звернень до центральних органів влади – про збільшення обсягів фінансування ремонту доріг, до Президента України та Верховної ради України – з відзначення на загальнодержавному рівні 75 річниці проголошення Карпатської України та ін.

    Відтак, члени президії детально розглянули всі зауваження і пропозиції, висловлені колегами-депутатами під час обговорення у постійних комісіях 18-19 березня до поданих проектів рішень.

    Найбільше їх прозвучало щодо фінансових питань, зокрема внесення змін до обласного бюджету 2013 року та звіту про стан доріг в краї. Голова облради Іван Балога вніс пропозицію рекомендувати доопрацьовані проекти рішень до розгляду на пленарному засіданні 13 сесії обласної ради, яка відбудеться завтра, 21 березня. Його пропозицію підтримали учасники засідання.

    Прес-служба облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору