ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Адміністративні послуги для закарпатців стануть доступнішими

    25 квітня 2024 четвер
    14 переглядів

    У четвер, 28 березня, в облдержадміністрації відбувся семінар-нарада на тему «Розвиток системи надання адміністративних послуг органами влади». Участь у нараді взяв також заступник голови облдержадміністрації Володимир Приходько.

    Сьогодні перед державою стоїть завдання дбати про доступність адміністративних послуг – йшлося під час семінару. У громадян не повинно виникати проблем, до прикладу, із державною реєстрацією юридичної особи, отриманням дозволу на розміщення зовнішньої реклами чи перепланування квартири, якщо це в рамках чинного законодавства.

    Так, відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», до 2014 року на території всієї країни повинні відкрити Центри надання адміністративних послуг. У таких центрах має бути представлено максимум базових адмінпослуг.

    - Ми часто бачимо злагоджену, чітку роботу таких центрів за кордоном. Людина, котра хоче отримати певний дозвіл, зібрати необхідний пакет документів, приходить в Центр і в одному приміщенні, в комфортних для неї умовах, отримує усю необхідну інформацію та документи. Ми повинні переймати такий позитивний досвід при відкритті Центрів у нашому регіоні і максимально наблизитися до такого високого рівня надання адміністративних послуг, - наголосив під час семінару Володимир Приходько.

    Загалом, під час наради було розглянуто питання державної політики у сфері надання адміністративних послуг, досвіду створення та організації діяльності Центрів надання адміністративних послуг.
    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости