ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На стадіоні "Авангард" міліція Ужгорода готується до чергових матчів чемпіонату України з футболу

    16 квітня 2024 вівторок
    16 переглядів

    Так міліція Ужгорода готується до чергових матчів чемпіонату України з футболу за участі "Говерли".

    Днями на стадіоні "Авангард" в Ужгороді правоохоронці в черговий раз відточували свої професійні вміння та навички під час тактичних навчань за оперативним планом "Хвиля". Відпрацювання на стадіоні здійснювалось у зв’язку з проведенням в Ужгороді футбольних матчів Чемпіонату України, в яких бере участь футбольний клуб "Говерла".

    Такі навчання проводяться щоквартально, основна їх мета – це підвищення рівня бойової готовності особового складу міліції у припиненні групових порушень громадського порядку та масових заворушень. В тренуваннях взяли участь ужгородські правоохоронці, бійці спецпідрозділу "Беркут" та співробітники ДАІ.

    Навчання проводилося у два етапи. На першому, підготовчому, особовий склад мав змогу ознайомитися з основними нормативними документами, які регламентують роботу правоохоронців. Було проведено стройовий огляд, перевірено екіпірування та повноту забезпечення особового складу спецзасобами, засобами активної оборони, зв’язку та транспорту. На другому, практичному етапі, бійці "Беркута" та інші служби демонстрували свої практичні навики, які застосовуватимуть в екстримальних ситуаціях.

    "Під час навчань правоохоронці довели здатність виконувати поставлені завдання на досить високому професійному рівні та показали свою готовність до дій в складних ситуаціях. Усі учасники навчань працювали однією командою, діяли злагоджено та організовано", – каже начальник Ужгородського міського відділу підполковник міліції Євген Калитич.

    Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору