ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Степан Деркач та Єва Раковці подякували хустянам за підтримку на проміжних виборах

    29 березня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Єва Раковці і Степан Деркач

    Дорогі хустяни!

    Хочемо від усього серця подякувати всім, хто прийшов 31 березня на виборчу дільницю одномандатного виборчого округу №11 і підтримав наше спільне бачення майбутнього рідного Хуста. Висловлюємо вдячність всім тим, хто не понехтував своєю гідністю і проголосував не за грошову винагороду, а за зміни в майбутнє.

    Розуміємо, що кожен голос, відданий Вами за кандидата Єву Раковці, це довіра та надія, які ми спільно будемо виправдовувати конкретними справами задля рідного міста та добробуту його мешканців.

    Віримо в те, що наші з Вами праця та зусилля вже скоро принесуть успішні результати для Хуста та його мешканців. Пріоритетна ціль залишається незмінною – покращити життєзабезпечення міста, максимально сприяти охороні довкілля, спонукати міську владу до ефективного вирішення проблем в житлово-комунальній сфері, а також створювати всі умови для спорту та дозвілля молоді.

    Знову щиросердно дякуємо всім, хто висловив довіру і підтримку. Час покаже, хто є людиною справи, а хто лише вміє використовувати зубожілий народ. Оскільки за нами правда, то і наступні перемоги не за горами.

    Щиро Ваші

    Єва РАКОВЦІ, депутат Хустської міської ради

    Степан ДЕРКАЧ, депутат Закарпатської обласної ради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору