ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Один із засновників ФК "Закарпаття" погрожував фізичною розправою журналістам

    20 апреля 2024 суббота
    51 переглядів

    Один із засновників ФК "Закарпаття", віце-президент клубу Олег Іщенко погрожував фізичною розправою журналістам і прес-аташе клубу Василю Гаджезі. «Ми навчимо журналістів писати, а футболістів грати у футбол», – сказав Іщенко після матчу поміж «Закарпаттям» та Криворізьким «Кривбасом» 11 вересня. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив Василь Гаджега.

    За його словами, після матчу між криворізьким «Крив басом» та ужгородським «Закарпаттям», після представлення нового тренера закарпатців Петра Кушлика до Гаджеги підійшов один із засновників клубу і погрожував йому фізичною розправою.

    З цього приводу Василь Гаджега зробив заяву: «Шановні журналісти, ви знаєте, що протистояння всередині клубу продовжується. Це погано впливає як на футболістів, так і на весь його колектив. Два роки працівники прес-служби не отримують зарплатню. На вчорашньому поєдинку дублерів після того, як я оголосив керівний склад команди і тренера «Закарпаття», до мене підійшов віце-президент Олег Іщенко і почав погрожувати і обливати мене «приємними» висловами. До речі, були спроби погроз Юрію Ліваку з «Фесту» й Іванові Жирошу з «Експресу». Так і говорили: «Ми навчимо журналістів писати, а футболістів грати у футбол».

    Найближчим часом запланована прес-конференція за участі обох сторін, що протистоять.

    Довідка ЗІКу. Олег Іщенко, відомий в кримінальних колах на прізвисько Кіфля, вважається соратником нині заарештованого Івана Чубірки (Чалого), якому інкримінують понад 20 злочинів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору