ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура Ужгорода не забула про вбивство малолітнього рома

    18 квітня 2024 четвер
    22 переглядів

    Прокуратурою м. Ужгорода направлено до суду кримінальне провадження по вбивству малолітнього
    ромського хлопчика.

    Прокуратурою міста Ужгорода завершено розслідування та направлено до суду кримінальне провадження за фактом умисного вбивства малолітнього хлопчика, поєднане з насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом (п. п. 2,10 ч.2 ст.115 та ч.3 ст. 153 КК України – карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі).

    За інформацією старшого слідчого прокуратури м. Ужгорода Івана Деяка, на початку цього року в Ужгороді, в каналізаційному колодязі на пустирі по вулиці Уральській, було знайдено тіло 13-річного ромського хлопчика Степана Б., який певний час до того перебував у розшуку як зниклий безвісти.
    15 січня, відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Згодом за підозрою у скоєнні вбивства було затримано раніше судимого 25-річного ужгородця, який зізнався у злочині. Пояснюючи свій вчинок, він зазначив, що у них зі Степаном, під час розпиття спиртних напоїв виникла сварка, у запалі якої він схопив залізний прут і почав з усієї сили бити молодшого товариша по чарці.
    Проте, досудовим розслідуванням встановлено, що 13-річний ромський хлопчик був вбитий своїм ґвалтівником, який таким чином намагався приховати факт насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом.
    Відтак, прокуратурою м. Ужгорода в повній мірі забезпечено розслідування вказаного кримінального провадження та направлено до суду для вирішення по суті.

    Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору